نشست بین المللی خاور میانه - اروپا با همت و حمایت دانشگاههای تهران، صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، علوم پزشکی ایران و علوم پزشکی تهران از تاریخ 27 تا 29 مهر برابر با 19 تا 21 اکتبر با دعوت از متخصصان دانشگاهها و شرکتهای داخلی و حضور افراد برجسته و صاحب نظر از کشورهای خاورمیانه و اروپا در سالن همایشهای جزیره کیش برگزار گردید.

موضوع این گردهمائی بر بررسی وضعیت حال کشورهای منطقه خاور میانه در سه محور اساسی آب، انرژیهای تجدید پذیر و بیماریهای غیر واگیر و همچنین آینده پژوهی و نیز ارائه راه حل های علمی تحقیقات محور با استفاده از توان علمی و تخصصی دانشگاهای منطقه و مراکز علمی و تحقیقاتی اروپا استوار بود.

شرکت زیست فناوری سپهر باختر نیز که فناوری جدید و ارزشمند گرواسیس " روش کاشت درخت در اراضی خشک، بیابانی و کوهستانی ( سنگلاخ ) بدون استفاده از انرژی و آبیاری " را در ایران توسعه و ترویج مینماید، به این گردهمائی دعوت شده و در دومین روز خانم مهندس تهمینه سهرابی عضو هیئت مدیره شرکت به معرفی این فناوری پرداخت که مورد استقبال اساتید و متخصصان شرکت کننده واقع گردید.

از راست به چپ : خانم مهندس تهمینه سهرابی - آقای توماس اندرسون رئیس دانشگاه صنعتی سوئد و مشاور ارشد گردهمائی - آقای توماس کلیفلد مشاور ارشد شرکت کوالیس عمان و مهندس بهروز سهرابی

 

" کاشت درخت تنها راه نجات "

بشر در طول دوهزار سال گذشته دو بیلیون هکتار بیابان تولید کرده است ( منبع : World Resource Institute ) در حال حاضر این منطقه که متاسفانه کشور عزیز ما ایران در قلب آن قرار دارد در بحران خشکسالی پیش رونده قرار داشته و فاقد منابع اب کافی است . پیشنهاد ما تبدیل این منطقه به زمین حاصلخیز است ، با استفاده از تکنولوژی گرواسیس ( کاشت درخت بدون استفاده از انرژی و آبیاری ).

 

تکنولوژی گرواسیس یک راه حل ارزان برای کاشت درخت در زمینهای پست و فرسوده است ، این روش تنها راه حل درختکاری بدون استفاده از انرژی و ابیاری است . این سیستم تاثیرات اقتصادی ، زیست محیطی و اجتماعی بزرگی را برای کشورهای در حال توسعه یا توسعه یافته نوید می دهد .

در طول دهه گذشته ( از سال 2003 ) شرکت گرواسیس به توسعه تکنولوژی و پیشبرد پروژه ها در بیش از 20 کشور بیابانی دنیا پرداخته است ( آرژانتین ، بحرین ، شیلی ، چین ، دبی ، اکوادور ، اتیوپی ، فرانسه ، هند ، اردن  ، کنیا ، لیبی ، عراق ، کویت ، مکزیک ، عمان ، قطر ، عربستان سعودی ، اسپانیا ، آمریکای شمالی .....) ازمایشات انجام شده با کاشت بیش از 300000 اصله از انواع درختان و درختچه های مثمر و غیر مثمر در مناطق بیابانی و کوهستانی این کشورها با درصد بقای 90 درصد ، قابلیت این تکنولوژی را برای همگان به اثبات رسانده است .

Template Design:Dima Group